Natulique - bio kosmetika

03.01.2019 11:25

Již v minulém roce jsme začali pracovat nově s bio kosmetikou Natulique... Jelikož se nám velmi osvědčila v praxi , pokračujeme s ní í nadále v novém roce. Zakoupit u nás můžete veškeré produkty vhodné pro domácí péči o vaše vlasy.

A proč pracujeme s Natulique ? Záleží nám na Vašem zdraví a zdraví Vašich vlasů...

NATULIQUE - přírodní profesionální vlasová kosmetika

Jedinečná přírodní profesionální vlasová kosmetika z Dánska s nejvyšším obsahem BIO přírodních ingrediencí pro šetrné barvení a péči.

 

Je opravdu nutné používat v barvách na vlasy tolik chemie?

Odpověď je "ne, není"...

Ještě nedávno bylo nemyslitelné, že byste docílili krásné studené či perleťové blond anebo kovové hnědé za pomoci přírodních barev. U blond odstínů se často neobejdeme bez nežádoucího poškození vlasů. Tmavé barvy zase často způsobují alergické reakce. Je opravdu těžké najít v salonu barvy, které respektují lidské zdraví a zároveň nabízí výsledky, které zákazníci očekávají - maximální lesk, zdravé vlasy, perfektně zakryté šediny a stabilitu odstín...

 

Přesvědčte se i vy o tom, 

jaké úžasné možnosti barvení v dnešní době máme..... :-)

NATULIQUE Styling je nejnovější řadou značky. Je vyvinuta a vyrobena v souladu s našimi náročnými požadavky na přírodní, bezpečné a certifikované ingredience s minimem chemických složek. Přináší tak přírodní alternativu pro vlasový styling. 

Stylingové přípravky obsahují ingredience napomáhající krásnému a přirozenému vzhledu vlasů a splňují nejnáročnější požadavky pro každodenní úpravu vlasů. Při výrobě byly opět použity materiály a postupy, které vycházejí z naší vize plně recyklovatelných a ohleduplných výrobků.

S přidanými vitamíny a dalšími prospěšnými ingrediencemi.

Naše stylingové produkty jsou poháněny BIOMASOU
NATULIQUE ve stylingových produktech využívá technologii "AirSpray" - jako pohon využívá certifikovaný bio DME plyn, který pochází ze 100% obnovitelných zdrojů - z BIOMASY. Je biologicky odbouratelný, nekarcinogenní, nemutagenní a netoxický. Nekontaminuje půdu ani spodní vody a je rovněž šetrný i pro kadeřníky, kteří s produkty denně pracují.